Andres Vereecke stond lange tijd op kop van het klassement met zijn 9-jarige Coconut Van Paemel Z (Denerys du Montceau). Op de valreep wist Nicolas Delmotte de chrono van Vereecke te verbeteren en greep de uiteindelijke winst met onder het zadel de 10-jarige SF-merrie, Denerys du Montceau (l'Arc de Triomphe*Bois Margot).

Vier combinaties slaagden erin een dubbele nulronde neer te zetten. Op de derde plaats volgde  de Noorse amazone Jenny Krogsaeter met K&T Geromino (Gamelus R). Megane Moissonnier strandde net buiten de top drie op de vierde plaats met de sBs-merrie, Ira-T-Elle des 7 Vallons (Comme Il Faut).

De top vijf werd afgewerkt door België's Thibault Philippaerts en Pompidou van het Kuilenhof (Kannan). Met zes in de barrage vervolledigde Louis Mahieu de top zes op de rug van Et Toc de Hus (Arc de Triomphe).

In de top tien haalden verder Stijn Timmerman (Pandora van de Kruishoeve), Leon Brutsaert (Corleone Tour Vidal) en Seppe Wouters (kalvados Keros) een respectievelijke zevende, negende en tiende plaats.

Thibault Philippaerts is sterkhouder in Gold Tour

In de 1.30m Gold Tour bleek Thibault Philippaerts de Belgische sterkhouder. Samen met de SF-ruin, Derby de Riverland (Kannan) sprong Philippaerts foutloos naar de derde plaats. Louise Losfeld volgde net buiten het podium met Kondor V.K. Z (Kannan) op de vijfde plek.