Je sprong dit weekend al naar verschillende klasseringen. Had je verwacht dat je meteen zo goede prestaties zou neerzetten? 

"Mijn paarden zijn in erg goede vorm dus ik hoopte natuurlijk op goede resultaten. Alles zat dit weekend erg goed mee en dat is natuurlijk erg leuk". 

Heeft de nieuwe lockdown je plannen voor het indoor seizoen veranderd? 

"Ja natuurlijk, dat spreekt voor zich. Er zijn weinig wedstrijden en die vinden meestal op dezelfde locaties plaats. Het is natuurlijk leuker om op verschillende plaatsen te rijden maar oké, het is nu niet anders. Ik zal zeker en vast de grotere wedstrijden die zijn afgelast missen, zoals bijvoorbeeld de jumping van Luik en die van Mechelen. 

Wat zijn je plannen voor de rest van het indoor seizoen? 

"Ik zak volgende week (deze week) af naar Sentower Park voor de CSI2* en daarna vertrek ik voor twee weken naar Oliva om toch nog even een 'changement de décor' te hebben. Daar wordt nog buiten gesprongen en het is mooi weer dus dat is ideaal voor de paarden. De rest van de winter is moeilijk te plannen. Het is wat van week tot week bekijken wat kan en wat mag". 

In welke mate denk je dat het virus onze sport zal beïnvloeden? 

"Dat is moeilijk te zeggen. Ik denk dat alles misschien nog professioneler zal worden omdat alles veel geld kost en de handel het ook op sportief vlak met heel wat minder moet doen.

Wat is je hoogtepunt van het voorbije jaar?

"Zeker en vast mijn Grand Prix overwinning in Münster".