De winst was dit keer voor de Marokkaan Abdelkebir Ouaddar. Zijn Bilbot sprong over een omloop rechtstreeks op tijd foutloos rond in 64,91 seconden en schreef daarmee de proef op zijn naam. De Franse Megane Moissonnier moest met Daisy Top Gery iets meer dan een seconde toegeven en eindigde daarmee op de tweede plaats. Het brons was voor Andres Vereecke met In The Mood en een tijd van 67,51 seconden. 

Manon Mage en Alpha du Chene eindigden vierde, voor Angelica Augustsson Zanotelli en Catalina. 

Olivier Philippaerts kon voor de zesde plaats rekenen op Obama de La Liniere, terwijl Hendrik Denutte met Hector naar de negende plaats sprong. 

Daarnaast mocht Valerie Blommaert de ereronde leiden in de Bronze 1.10m proef. Ze snelde naar winst met Izadi Di Fer onder het zadel. Carole Lessine en Spartacus From Second Life Z pakten zilver, Amelie Birkle en Cheyenne de Pion Para brons. 

Tenslotte was de Belgische driekleur ook goed vertegenwoordigd in de Bronze 1.35m proef. Mathieu Guery werd zowel tweede (Ascalvara de Bo Z) als vijfde (Tender Dream Hero Z). Fabienne Daigneux-Lange en Bb d'Fee Sauveniere Z waren goed voor een zesde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.