Amélie Rigo kon rekenen op Greenpeace de Longchamps (v. Toulon) om in 28,55 seconden naar de overwinning te rijden. Ellen De Swert werd hiermee doorverwezen naar de tweede plaats. De Swert reed met Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) om in 28,66 seconden foutloos over de meet te rijden. Danny Van Es nam deze keer genoegen met het bronzen lintje. In het zadel van Cobelensky Z (v. Cornet Obolensky Z) reed hij in 30,61 seconden naar de derde plaats. 

Plaats vier was weggelegd voor Frank Deckers en Justin E (v. Namelus-r) en Amélie Rigo nam naast een eerste plek ook de vijfde plaats voor haar rekening met Gaia du Pont-Rihen (v. Gangster de Longhchamps). 

Clara Mielich onklopbaar in 1.15m rubriek 

Clara Mieliech kon rekenen op Ikar De Pierire (v. Ivoire du Rouet) om in 25,63 seconden naar de eerste plaats te rijden in de 1.15m hoge nationale rubriek. Lieve Tuerlinckx en Calmerotti De Leest (v. Pavaroitto vd Helle) eindigden tweede met een tijd van 27,70 seconden. Clara Mielich sprong naast een eerste plaats ook nog naar een derde plaats met Bronx De Sebitz (v. Nervoso) in een tijd van 27,93 seconden. 

Ellen De Swert en Andretti S (v. Corland) scoorden hier een vierde plaats. Stephanie Peeters en Handsome vd Kopshoeve namen genoegen met de vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: FB Amélie Rigo