Vandaag ging het vervolg van deze prachtige dressuurwedstrijd van start. Bij de CDIY Young Riders Individual Competition was Amber van den Steen samen met Fame (v. Ampere) de sterkste. Zij behaalden een score van 74.608%. Jette de Jong werd tweede samen met Heavenly Charming (v. Charmeur). Zij behaalden een mooie score van 72.353%. De Zweedse Linnéa Holmgren werd derde samen met Qc Sir Dennis (v. Sir Donnerhall) met een score van 71.667%. 

Frederikke Gram Jacobsen (Ryvangs Zafina) werd vierde. Maria Mejlgaard Jensen (Antango du Feuillard) eindigde vijfde. 

Karoline Sofie Vestergaard (Junior Hit) eindigde negende. 

Klik hier voor de resultaten

Liezel Everars sterkste bij de Pony Individual Competition!

Liezel Everars reed vandaag naar een eerste plek samen met haar pony Fs Capelli de Niro (v. Fs Champion de Luxe). Zij behaalden een score van 74.775%. 

Maddy Dijkshoorn en Boogie de L'Aube waren de sterkste Nederlanders. Zij behaalden een score van 71.532% en werden vijfde.

Lynne Maas bezorgde Nederland een plekje in de top tien! 

In de CDI 4* Grand Prix kwamen vandaag geen Belgen voor in de top tien. De wins ging opnieuw naar Charlotte Fry samen met Glamourdale (v. Lord Leatherdale). Zij behaalden een score van 80.979%. Patrik Kittel volgde met een tweede plek samen met Fuhur 6 (v. Fürstenreich). Zij behaalden een score van 74.277%. De derde plaats was voor Lyndal Oatley en Elvive (v. Tuschinski) met een score van 73.191%. 

Melissa Galloway (Windermere J'Obei W) eindigde vierde. De vijfde plek was voor Emma Kanerva (Greek Air). 

Lynne Maas (Eastpoint) werd achtste. Tommie Visser (Genesis Begijnhoeve) werd negende. 

Klik hier voor de resultaten

Dominique Mohimont sterkste Belg in de CDI 2*

Eerder vandaag werd ook al de CDI 2* proef gereden. Deze werd gewonnen door Dylan Deutrom en San Marco (v. Status Quo) met een score van 71.617%. De tweede plek was voor Marieke Van Der Putten in het zadel van Amphitryon Rs2 (v. Ampere) met een score van 71.372%. Imke Schellekens-Bartels vervolledigde de top drie samen met Honore (v. Jazz) met een score van 70.539%. 

Sharon Lübkemann (Dundee United) werd vierde. Joyce Lenaerts (Beukenvallei's Iconic B) werd vijfde. 

Dominique Mohimont (Toureine du Meugon) was de eerst Belg in de top tien met een zesde plek. Jorinde Verwimp (Ampere's Diamond) werd zevende. Suraya Hendrikx (Benicia) werd achtste. 

De Nederlandse Danielle Heijkoop (Jolly Boy M) werd negende. 

Klik hier voor de resultaten

Jessica Poelman wint de CDIU 25 GP

Jessica Poelman en Chocolate Cookie R.D.P. (v. Johnson TN) wonnen deze proef met een score van 76.042%. Thalia Rockx en Verdi de la Fazenda (v. Florett AS) werden tweede met een score van 75.475%. Josefine Hoffmann en Hoennerups Driver (v. Romanov) werden derde met een score van 74.758%. 

Corinda Luttjeboer (Cirano) werden vijfde. 

Alle uitslagen