Vrijdag

Op vrijdag reed Laurent Nuyens in het 1m15 naar de overwinning. Hij kon in het zadel van In the Mood van het Wimpelhof (v. Winningmood vd Arenberg) een foutloze ronde springen in 29,42 seconden. Hij bleef hiermee Femke de Graaf voor die met Davinci HC Z (v. DM Jan Zonder Vrees) op de tweede plaats eindigde. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 29,75 seconden. Anise Houtmeyers en Caluppy vh Maarlo Z (v. Calidos) vervolledigden de top drie. Zij konden de nul behouden en finishten in 29,99 seconden. 

Voor Louise Embo (Vancouver d'Artois) en Femke De Graaf (Picante Ter Elzen) was er een vierde en een vijfde plaats.

In het 1m25 namen de amazones de top twee in beslag. Femke De Graaf reed Joker van de La Rosteelhoeve (v. Faldiano) naar de overwinning. Het duo kon een foutloze ronde springen in 31,46 seconden. Sandra Buytaert en Jeneration Pin (v. Kannan) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 32,54 seconden. Jan Vermeiren maakte de top drie compleet. Hij rekende op Monk (v. Iceberg ST) om in 32,95 seconden een foutloze ronde te springen. 

Jelle Sappin eindigde op de vierde (Hanaika) en vijfde (Balou Boy Nc Z) plaats.

Zaterdag

Op zaterdag domineerde Niki Geenens het 1m20. Ze reed Gazelle van de Vaelenverg (v. Toulon) en Helios vd Spelonckhoeve (v. Dulf vd Bisschop) respectievelijk naar de eerste en de tweede plaats. Isabel de Rijcker en Allegro (v. Hilton des Bruyeres) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 63,92 seconcden. 

Toon Maes (Feetje de Buigracio) en Anjolie Vanhecke (Chinello van de Centaur) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m30 tot slot reed Isabel de Rijcker naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Impuls vd Heffinck (v. Cooper vd Heffinck) een foutloze ronde springen in 32,06 seconden. Anouk de Proft volgde met Eleonore Blue (v. Mr Blue) op de tweede plaats. Deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 32,25 seconden. Toon Raymaekers en Lady van de Noordheuvel (v. Quality Time TN) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,53 seconden. 

Niki Geenens (Mc Gyver van't Ruytershof) en Wim Vinckx (O-Jewel Golden Girl van't Ravennest) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten