Na maandag won Liefsoens nu ook gisteren de rubriek voor zevenjarige paarden. Hiervoor kon. hij rekenen op zijn merrie Aphrodite van Spalbeek Z (v. Atomic). Het duo reed over de finish in een zeer snelle tijd van 27,78 seconden. Luc Deckers en Tender Guy Z (v. Thunder van de Zuuthoeve) namen genoegen met de tweede plaats. Zij tikten de klok af op 32,57 seconden. Stal Van Loon verzekerde een derde plaats. Met de Cancarabo ruin (v. Cancara Z) reden zij de derde beste tijd van 32,67 seconden.

Campo Nancy (Pavoshko de Messitert) werd vierde. Laurent Nuyens (Daddy's Day Dream P) volgde op vijf.

Bij de zesjarige paarden bleek Johnny Stevens de beste te zijn. Met de BWP-merrie Quinta (v. Elvis Ter Putte) reden ze de winnende tijd van 27,91 seconden. Alexander Liefsoens was ook hier op het podium terug te vinden. Met Vincenzo CL vh Legitahof Z (v. Vigo d'Arsouilles) greep hij net naast de winst en noteerde het duo een tijd van 29,17 seconden. Cecile Hatteland bezorgde Nederland van een derde plaats met BWP'er Quintano van't smiske (v. Cooridon). Zij tikten de klok af op 31,06 seconden.

Mike Vanolst (Lennie Z) werd vierde en Danique Knoops (Espoir van de Keihill Z) volgde op vijf.

De 1.25m proef werd gewonnen door Carlotta Stegen (Carcica). De 1.15m werd op de naam geschreven van Stephanie Storms (Eir van de Tombeele).