In deze Grand Prix reed Alexander Housen in het zadel van Casillas van de Helle (v. Casall) naar de overwinning met een tijd van 36,28 seconden in de jump-off. Age Flapper en Ewottie (v. Quidam de Revel) volgden op de tweede plaats in 40,11 seconden. Thalessa De Jong kon rekenen op Electra (v. Casall) om de laatste foutloze omloop neer te zetten en naar een derde plaats te rijden in 45,27 seconden. 

Joost Martens (Celebration R-M) werd vierde. Bruno Martins Costa (Bailarina) volgde op de vijfde plaats. 

Tot slot zorgde Max Lööf (Mb Airbone Magic) met een achtste plaats voor nog een Belgische klassering. 

In de 1.35m rubriek verzekerde wederom Alexander Housen (Graffiti P) en ook Roy van Beek (Oilily) voor Belgische top tien klasseringen. 

Hanne Mertens (Just di Fer) sprong in de 1.25m proef naar een vierde plaats. Daarnaast was ze ook op plaats acht (Nistria JW) terug te vinden. Sherilee Van De Walle (Upgrade's Son) zorgde voor nog een andere Belgische top tien klassering. 

Tot slot schreef Britt Martens de 1.15m rubriek op haar naam. Ook hier was Hanne Mertens tweemaal terug te vinden in het klassement met een tweede (Que Bonitos Colores) en een vijfde (Jessy Belle De Muze) plaats. Andere top tien klasseringen waren er voor landgenoten Astrid Rooms (Quite Easy van 't Paradijs), Jelle Van der Schraelen (QT van 't paradijs), Matthias Hens (Quiero) en voor Kiara Leroy (First Lady vd Kranenburg). 

Jorich Spits (Pira de Reve) won het 1.10m. Britt Martens (Cote D'or Z) volgde op twee. Joshua van Houcke (Levana of Jamaica) werd vijfde. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: IG story De Peelbergen