Met de Casall hengst Casillas van de Helle kon Alexander Housen in deze Super Grand Prix naar de overwinning rijden met een tijd van 34,59 seconden. Hiermee was het Belgische duo Willem Greve en Highway M TN (v. Eldorado Vd Zeshoek) te snel af. Zij reden over de finish in 35,29 seconden en namen genoegen met het zilver. Bart van der Maat en Chicago 163 (v. Casall) vervolledigden het podium in 35,22 seconden. 

Op vier zien we Richard Vogel (Cepano Baloubet) voor Duitsland. Wout-jan van der Schans (Forlan van de Sprengenberg) ging naar huis met een vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

Eerder op de middag werd ook de CSI2* 1.40m/ 1.45m rubriek afgewerkt. In de jump-off liet Laurens Houben (Hector Van d'Abdijhoeve) van zich horen en zorgde voor een Belgische vijfde plaats. Tim Prouvé (Bonne Amie) eiste de zesde plaats op. 

Winst in deze rubriek was er voor Niels Kersten en Thuur Z (v. Tyson) met een tijd van 28,48 seconden. David Will en Zaccorado Blue (v. VDL Zirocco Blue) werden tweede in 29,01 seconden. Rene Dittmer en Burlington Riverland (v. Mylord Carthago HN) vervolledigden het podium in 30,88 seconden. 

Klik hier voor de resultaten.