Het goud in deze 2* 1.45m proef ging naar Laura Kraut met Hera Fbh (Comme Il Faut), welke een krappe seconde voor Andries eindigde in de barrage. Donald Whitaker sloot de top drie af op de rug van Ulania 3 (Uriko).

Petronella Andersson klasseerde zich voor Stephex Stables met de 8-jarige Etoulon VDL dochter, Opaline de W&S op een vierde plaats. Pascale Haep zorgde op de rug van Iashin Sitte (Bamako de Muze) voor nog wat meer Belgische driekleur aan het einde van de top vijf.

Uitslag CSI2* - 1.45m

Dimme D'Haese blijft presteren - goud in 1.30m*

In de daaropvolgende CSI1* 1.30m proef mocht Dimme D'Haese het goud in ontvangst nemen. In het zadel van Ferluche de Kergas (Montender) bleef hij als enige combinatie in de barrage onder de 35 seconden. Therese Sohol Henriksen behaalde zilver met Iron Maiden (Quasimodo van de Molendreef), voor Stephanie D'Andrimont en Damaskus van de Kapel (Zento).

De top vijf werd verder vervolledigd door Sebastien Vigneron op Balou de Frimonts (Balou du Rouet), gevolgd door Clara Hallundbaek met Quimono de La Roque (Kannan).

Uitslag CSI1* - 1.30m

Josephine Lepage beste Belg in 1.20*

Ook de CSI1* 1.20m proef werd deze middag verreden. Hier sprong Josephine Lepage met Lady Z naar het beste Belgische resultaat. De top drie lag enkele foutloze barrages slechts 15 honderdsten uit elkaar, waarbij de winst uiteindelijk voor de Israëliër Hadar Cats op Billy Make Haste (Otangelo) was. De Braziliaanse Ana Eliza Aguiar M Ramos plaatste zich met Iris Imperio Egipcio (Kannan) als tweede, 5 honderdsten sneller dan Lepage.

Hadar Cats nam ook de vierde plaats in met Chinta Van Geluut Z (Chintan), voor de Britse Tabitha Dean in het zadel van Sfs Arctic Chill.

Uitslag CSI1* - 1.20m