In de 1.05m hoofdrubriek wist Celeste Verbist naar de overwinning te rijden. Met Karlotta hh (v. Cyklon Texass) bleef als enige foutloos in een tijd van 29.57 seconden. Voor Charlotte Van Haeker was er op Cantho v/h Simsehof Z (v. Cavalo Z) een tweede plaats nadat het duo in de tweede fase vier strafpunten aangerekend kregen. Luca Evens zorgde op Kadee (v. Fierro Hof ter Zeedycke) voor de laatste foutloze basisomloop en werd derde. Alysha Geurts zagen we met Necco van Paemel (v. Numero Uno) op vier gevolgd door Kristof Everaerts met Cas (v. Cancara Z) op vijf.

In de 1m rubriek won Kayden Havet met Rosi S (v. Karlos). Demi Smeets vulde op Nico de tweede plaats in en bleef voor op Louise Strauven met Cara D.J. (v. Kantje S Armando).

Sonia Peters sprong in de 95cm rubriek naar de overwinning met haar bruine merrie Evita Royale (v. Nonstop) in 27.99 en liet Zinnia Neven met Ganache Z (v. George Z) achter haar op twee. De derde plaats was voor Sharon Weidenbaum met Rosalie van Boeres (v. Chatman). Dorothy Paque eindigde met één honderdste verschil op een vierde plaats met Raquita V/h Maarlo (v. Quint vh Maarlo Z). Celeste Verbist sluit na haar overwinning in de 1m05 rubriek ook de top vijf af met Karlotta hh (v. Cyklon Texass).


Alle resultaten vind je hier