Michel Robert houdt de overwinning in eigen land door met Emerette (v. Diarado) de snelste en foutloze ronde neer te zetten in 62.67. Hij blijft zo nipt voor landgenoot Edward Levy en Sirius Black (v. Calisco du Pitray) met 62.78. Paul Delforge en Terre du Banney (v. Crown Z) houden het podium volledig Frans door naar de derde plaats te racen in 63.69.

Net naast het podium vinden we Filippo Marco Bologni met Quidich de la Chavee (v. President) met een tijd van 64.56, hij wordt in de ranking gevolgd door Marie Demonte en Las Vegas van de Padenbore (v. Calvaro F.C.) in 65.45. 


Op de negende plaats vinden we dus Pieter Clemens met Agadance van 't Gelutt Z (v. Aganix du Seigneur) met een foutloze tijd van 67.13. Hij wordt nipt op de hielen gezeten door Constant van Paesschen, die met Vendetta Treize (v. Diamant de Semilly) en een tijd van 67.25 de top tien afsluit. 


Resultaten


Ook in de CSI4* was er een knappe tiende plaats voor Constant van Paesschen, deze keer met Isidoor van de Helle (v. Canturo). Emeric George gaat daar met de overwinning aan de hal met Be Nice (v. Winningmood), voor Edward Levy, op twee met Starlette de la Roque (v. Jumpy des Fontaines) en Michael Jung, op drie, met Edo Sandra (v. Eldorado van de Zeshoek). 

Resultaten