[AD] 06 - 08 AUGUST: Online Equrbeeding.auction! Foals, Embryos & ICSI Free Straws


Franco en de 10-jarige SF-merrie, Divina de la Cologne (Kannan) sprongen naar de winst met slechts enkele tienden van een seconde voorsprong. Op het podium volgde Charlotte Höing met de 13-jarige Casio He (Canstakko) voor Theresa Kröninger en de 8-jarige merrie, Be San-Lady.

Net buiten het podium loodste de Nederlandse amazone Iris Michels de KWPN'er, Isaac (Numero Uno) foutloos naar de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door België's Helena Beyers en de 11-jarige BWP-ruin, Mito vd Zilverenhoek (Mylord Carthago). Voor eigen publiek plaatste Britt Schaper zich met Guidam Sohn the Second Z (Guidam Sohn) op de zesde plek.

Vic de Plecker en Estelle van Tricht winnen

In de aansluitende 1.30m proef sprong Vic de Plecker naar een Belgische zege met de 10-jarige Clarissimo Z-zoon, Corvette van 't Koningshof Z. Het duo verwees Katerina Bubakova met Merlot de Muze (Darco) naar de tweede plaats. Flandria Rent-ruiter, Kasper de Boeck vervolledigde het podium met Nepal S (Kannan).

Bij de Children stonden de hindernissen 1.20m hoog. Samen met de 18-jarige Ferra van den Bisschop (Vigo d'Arsouilles) sprong Estelle van Tricht naar de winst. Het duo bleef Thibau Ebinger met de 8-jarige Zangersheide-ruin, Gabrilo KMH Z (Galisco van Paemel) voor. Op de derde plaats volgde Stella Heijligers met de 11-jarige KWPN-merrie, Helena R (Namelus R).