Alexa Stais en Kurly vd Gorten (v. Thunder van de Zuuthoeve) waren goed voor de tweede plaats. Zij konden alle balken in de lepels laten en finishten in 42,49 seconden. Bart Jay Junior Vandecasteele reed naar de derde plaats. Hij liet alle balken in de lepels in het zadel van Entreprise Jt Z (v. Eldorado vd Zeshoek) en klokte af in 43,58 seconden. Enkel de top drie kon de nul behouden in de barrage. 

De snelste chrono kwam van Robin Muhr. Helaas tikte hij met Stawita PS (v. Stakkatol) één balk uit de lepels wat resulteerde in de vierde plaats. Yunjing Ella Wang (Quidamia D) vervolledigde de top vijf. 

Louise Losfeld (Iowa van het Polderhof) en Benny Naessens (Mistral van de Vogelzang) konden zich ook klasseren.

1m35 CSI2*

In het 1m35 van de CSI2* competitie werd er rechtstreeks tegen de klok gesprongen. Robin Muhr was in het zadel van de Selle Français ruin Baccarat Meniljean (v. Diamant de Semilly) de snelste. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en finishten in 58,71 seconden. Fiorenzo Ammandola eindigde met Baltico d'Acceglio op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 59,72 seconden. Andrew Seather en Ride Smart Legend of Life (v. Lord Fauntleroy) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 61,55 seconden. 

Tessa Leni Thillmann (Charkow 2) en Steffen Hauter (Kikiwaka) vervolledigden de top vijf. 

Belgische klasseringen waren er voor Anthony Wellens (Nerman d'O), Nadège Janssen (Higoletta van de Kapel) en Mike van Belle (Casino Royal Waterschoot Z). 

Klik hier voor alle resultaten