Piet Raijmakers Jr. nam de tweede plaats mee naar huis. Hij kon in het zadel van Jadzia (v. Van Schijndel's Rascin) een foutloze ronde springen en finishte in 67,39 seconden. Darragh Kenny en Rockwell Rc (v. Kannan) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 68,30 seconden. 

Eduardo Alavarez Aznar (Enjoy de la Mure) en Joy Lammers (Kerusa) vervolledigden de top vijf. 

CSI2* 1m40

In het 1m40 was Michael Pender de snelste. Hij rekende op Hhs Fortune (v. Catoki) om in 63,10 seconden een foutloze ronde te springen. Steven Veldhuis was hier de beste Nederlander op de tweede plaats. Hij reed Installera Balia RS (v. Emerald) foutloos rond in 64,23 seconden. Ellen Whitaker en Spacecake (v. Stakkatol) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 65,75 seconden. 

Voor Dries van der Linden (Henna de Beavois) en Sofie Svensson (Clarissa Mk) was er een vierde en vijfde plaats. 

CSI1* 1m35 

In het 1m35 tot slot, reed Leandro Jose Abrahao naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Bella des Causses (v. Lucciano) een foutloze ronde springen in 63,39 seconden. Patrick van der Schans en Habrina (v. Eldorado vd Zeshoek) reden naar de tweede plaats door in 63,89 seconden een nulronde te springen. Piet Raijmakers Jr (Haya) eindigde op de vierde plaats.

Klik hier voor alle resultaten