Jérôme Guery was de te kloppen man bij de 7-jarigen met een eerste én tweede plaats. Met Tender Dream Hero Z (Thunder vd Zuuthoeve) sprong hij naar de overwinning in 41,03 seconden in de barrage. Zijn Ascalvara de Bo Z (Asca Z) was slechts een halve seconde trager en leverde zo het zilver op voor Guery. De Ier Peter Moloney en Cabo Verde (Christian 25) vervolledigden het podium met een tijd van 41,81 seconden. 

Patrick van der Schans en Jager (Numero Uno) eindigden voor Gaetan Decroix en Eden de Riverland (Use de Riverland) op een vierde plaats.

Tenslotte waren Fabienne Daigneux-Lange en Bb d'Fee Sauveniere Z (Balou du Rouet) terug te vinden op plaats zeven. 

Ook bij de 5-jarigen was ons land vertegenwoordigd in de top drie. Gaetan Decroix en Quality vh Heidenhof (Echo Van'T Spieveld) bleven foutloos in 35,51 seconden maar moesten de Portugees André Americo De Miranda en Chicharito (Cornet Obolensky) voor zich dulden. De combinatie schreef met een tijd van 33,64 seconden de proef op zijn naam. Dani G Waldman en Diderot Z (Diamant de Semilly) eindigden derde. 

De rest van de top vijf staat op naam van Britse ruiters met Jasmine Cain en Gedilia Z (Gino H) op vier en Holly Hammond met Leave It To Me (Indoctro) op vijf. 


Klik hier voor alle resultaten.