Het paar wist als enige de barrage foutloos af te werken. Kent Farrington imponeerde vorige week nog in de Rolex Grand Prix van Bordeaux en plaatste zich ditmaal knap tweede. Farrington noteerde de scherpste chrono met de negenjarige Myla (Crunch, ex. Happy Hour). Met één springfout sprong het duo naar de uiteindelijke tweede plek.

Op de derde plaats strandde Johan-Sebastian Gulliksen. Samen met Harwich VDL (Arezzo VDL) sprong de Noor naar de derde plaats met slechts één springfout. Vader Gulliksen reageerde na afloop: "Het parcours was fair gebouwd. Je merkt dat de fouten overal gemaakt werden. De tijd stond scherp maar fair, dat leverde heel mooie sport! Ik denk dat St Tropez iets uitdagender gebouwd stond!"

Net buiten het podium strandde Spencer Smith met Keeneland (Carmena Z) voor Scott Brash en Hello Valentino (Diamantino). 

Voor België sprong Nicola Philippaerts in de prijzen. Philippaerts loodste Katanga vh Dingeshof (Cardento) met één springfout in de basis, naar de zevende plaats.


uitslag