Afgelopen editie van de kerstjumping in Mechelen schitterde Johan Lenssens nog in het zadel tijdens de All Star Masters. Maar de (voormalige) springruiter is meer gekend als een paardenhandelaar met een oog voor kwaliteit. Hij was onder andere betrokken bij de recente verkoop van Sea Coast Just the Music.
 Momenteel is Johan Lenssens aanwezig op de outdoor Tours in het zuiden van Europa. "Het is belangrijk dat we aanwezig zijn op de verschillende springtours," verklaart Johan. "Naast Oliva heb ik ook Vilamoura verkend. Veel springruiters brengen hun talentvolle paarden mee om nog een laatste keer in stijl het outdoor seizoen af te sluiten. We kochten hier immers enkele toptalenten begin dit jaar samen met Stal Tops."
"Voor ons zijn deze verschillende tours een verkenning naar nieuwe (jonge) talenten. We investeren heel graag in de toekomst en aldus goede paarden."
Op deze springtours is het een zwaar karweide broers 'spotten' er immers honderden paarden. "Ik bekijk tijdens deze circuits duizenden paarden voor eigen inkoop alsook voor onze klanten. Voor ons klantenbestand dat zich steeds uitbreidt, waardoor we meer Europees moeten gaan spotten. "