Megan Li en Ego (v. Cathino Z) volgden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde te springen en klokten af in 29,10 seconden. Voor Bart Jay Junior Vandecasteele en Espirt de l'Esprit Z (v. Elvis ter Putte) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,25 seconden. 

Leandro Jose Abrahao (Virtual Boy de Sheloa) en Sophie Evans (Florida van Maarle) konden zich ook klasseren. Voor Kasper de Boeck (Taloudor Kz) was er een zesde plaats. 

1m35 U25

Ook in het 1m35 voor de U25 ruiters reed Rik Nauta naar de overwinning. Dit keer zadelde hij Limestone Grey (v. Try-Time) om in 26,32 seconden een foutloze ronde te springen. Helena Beyers volgde met Mito vd Zilverenhoek (v. Mylord Carthago) op de tweede plaats; Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en klokten af in 29,83 seconden. Kerstin Deakin (Qlicious) vervolledigde de top drie.

1m45 U25

In het 1m45 was Emilia Housen de beste Belgische. Zij reed Noukie Z (v. Nabab de Reve) naar de vijfde plaats. Michael Pender en Hhs Catwalk (v. Cit Cat) schreven de overwinning op hun naam. Ze sprongen een foutloze ronde in 29,92 seconden. Abdurakhmon Abdullaev (Quintair) en Philipp Schulze Topphoff (Clemens de la Lande) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten