De overwinning ging hier naar Felix Hassmann. Hij rekende op Balance 30 (v. Balou du Rouet) om in 55,69 seconden een foutloze barrage te springen. Hij was meteen de enige die een dubbele nulronde achter zijn naam kon noteren. Mel Thijssen nam de tweede plaats mee naar huis. Zij reed Florida Balia NL (v. Bustique) naar de tweede plaats. Ze zette de snelste tijd neer maar kreeg één springfout. Edouard Mathe en Castor de la Roque (v. Pezetas du Rouet) vervolledigden de top drie.

Voor Laura Renwick (MHS High Hopes) en Louis Pichon (Solitude Au Vent) was er een vierde en vijfde plaats. 

In het 1m40 van de CSI3* competitie was Max Sebrechts de beste Belg. Hij reed Cacacha van het Schaeck (v. Bamako de Muze) naar de vierde plaats door in 79,66 seconden een foutloze ronde te springen. José Thiry en Cataque du Haut Breil (v. Conrad) eindigden ook in de top tien. Hun foutloze ronde in 80,32 seconden leverde hem een zevende plaats op. 

Ook in het 1m35 stonden er Belgen vooraan in de prijsuitreiking. Rik Hemeryck reed Navarro van het Eelshof (v. Jappeloup vh Dauwhof) naar de derde plaats door in 50,02 seconden een foutloze ronde te springen. Marine Scauflaire (Gold Win D'Hoogpoort), Bertrand Genin (Diarado du Faurieu Z) en Gilles Dunon konden zich ook klasseren. 

Klik hier voor alle resultaten