De overwinning kwam in handen van Richard Breul. Hij rekende op de KWPN-merrie In Summer B (v. Quality Time) om in 40,22 seconden een foutloze ronde te springen. Rachel Penner en Grand Canyon VL (v. VDL Groep Zagreb) namen op hun beurt de tweede plaats mee naar huis. Het duo kon de nul behouden en finishte in 43,08 seconden. Alessandra Battilana maakte de top drie compleet. Zij reed Carolina in 49,51 seconden naar de finish en liet daarbij alle balken in de lepels. 

Klik hier voor alle resultaten

In de rankingrubriek van de CSI3* competitie reed Victor Bettendorf naar de overwinning. Hij rekende op Big Star des Forets (v. Untouchable) om in 56,99 seconden naar de finish te rijden. James Smith en de KWPN-merrie Juno Tose 23 (v. Erdento) namen de tweede plaats voor hun rekening. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 58,87 seconden. Alexa Ferrer en Vitalhorse Fleur d'OZ (v. Olimbos Merze) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 59,38 seconden. 

De BWP-gefokte Parfait van het Schaeck (v. Comme Il Faut) sprong onder het zadel avn Piergiorgio Bucci naar een vierde plaats. Het duo deed het foutloos in 61,09 seconden.

Klik hier voor de resultaten