De Plecker en de 11-jarige Zangersheide-ruin (v. Clarissimo Z) bleven enkele tienden van een seconde voor op Nico Baerts en zijn zevenjarige Nustria Ultra Z (Nixon van 't Meulenhof). De Antwerpse amazone, Lien van Ende vervolledigde de top drie met Picolina VE (Okidoki van 't Gelutt). Volgende week aan de start tijdens de Olympische Spelen in Parijs,  sprong Wilm Vermeir met D'Amour JMG Z (Dieu-Merci van T&L) naar de vierde plaats.

De top vijf van deze 1.40m rubriek werd afgewerkt door Jens Thys en zijn achtjarige Jade Z (Jaguar van Paemel).

Eerder hield Roberto Mendonca Dias, Brecht Goossens van de 1.30m winst. De Braziliaan won met Activity z (Aktion Pur Z) nipt van Brecht Goossens en Chica Van Scherpen Donder Z (Comilfo Plus Z). Tristan Guisson vervolledigde de top drie met zijn eigen gefokte, Chicago vh Legitahof Z (Chippendale Z).

In de 1.20m rubriek hietl Cedric Poets de concurrentie achter zich. Op de rug van Q-Domingo v/h Kampagnehof (Dublin van Overis Z) bleef Poets nipt voor op Lien van Ende en Decadence v't Oud Molenhof Z (Don Blomme v. Sappenleen). Michael Vreys sprong eerder deze week al meermaals in de kijker. In deze Gold League loodste hij zijn eigen gefokte Diego van Plockroy (Dominator 2000 Z) foutloos naar de derde plek.

Alle uitslagen