Prouvé en zijn achtjarige zoon van Asca Z bleven in deze 1.40m hoofdrubriek net geen drie seconden voor op Bert Panneels en Paul Baert's Nicodemus Van het Blondveld (Vagabond de la Pomme). De derde plaats kwam op naam van Pippa Van de Heemstede en de negenjarige Connor-dochter, Pippa Van de Heemstede (fokker: Joris Sammels).

Het paar werd opgevolgd door Anthony Philippaerts die in het zadel van Quite Cool van Dorperheide (H&M Chilli Willi), voor bleef op Arnaud Gaublomme en Abdel Said's, Didam van 't Schaaphof (Denzel van 't Meulenhof).

Bert Panneel domineert 1.30m!

Eerder domineerde Bert Panneel de 1.30m rubriek. Op de rug van zijn vertrouwde Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles) won Panneels de proef. Kers op de taart volgde de Vlaams-Brabantse springruiter zichzelf op met zijn 11-jarige zoon van Vagabond de la Pomme, Nicodemus van het Blondveld. Lucien De Wachter vervolledigde de top drie met Q-Boy DBL (Emerald van 't Ruytershof).

Eerste winst van de dag was er voor Inge Pieck die met Peter Postelmans' gefokte, Queena (Bamaco) ruim twee seconden voor bleef op Lien van Ende. De Antwerpse volgde, in deze 1.20m rubriek, met Decadence v't Oud Molenhof Z (Don Blomme v. Sappenleen) voor Stijn van Lent en Clay Z (Cade Z).

Alle uitslagen