Verschuere en de achtjarige Casallo Z-merrie bleven nipt voor op landgenoot Julien Macédoine en zijn BWP-merrie, Qugana (Emerald, fokker: Jos Gevaerts). Voor eigen publiek vervolledigde Emile Tacken de top drie met G.F. Brinkman's gefokte, Grandorado-zoon, La Napoule.

Het Nederlandse duo werd opgevolgd door Filippo Tabarini die met Hi Five (Nabab de Rêve) voor bleef op Julie Carlberg en Mila-Sue PS (Messenger).

Eerder won Emile Tacken de 1.30m rubriek met de achtjarige Gin Tonic vh Gerendal (George Z). Samen met de merrie, uit de fokkerij van de familie Verhey, bleef de Nederlander Emely Karoline Paulsen met Lady voor. Lennerd Jochems vervolledigde de top drie in het zadel van BWP-ruin, Quido van het Grenske (Baltic VDL).

In de 1.20m proef hield Ida Svensson, Yenthe Schrijvers van de winst. Samen met Arya Z (Armitage) bleef de Zweedse ruim drie seconden voor op Yenthe Schrijvers en Carunja vh Exelhof (Carinjo HDC). Johnny Stevens werkte het podium af met Arsenix van 't Bergske Z (Aganix du Seigneur).

Alle uitslagen