Skip to content

Copyright

Seppe Wouters besluit met zilver in CSI1* Sentower Park

In Sentower Park stonden om het weekend af te sluiten nog twee 1m30 rubrieken van de CSI1* competitie op het programma. In de eerste van die twee mochten alle ruiters aan de start komen, in de tweede rubriek enkel ruiters die uitsluitend in de CSI1* competitie actief waren dit weekend.

In de rubriek die voor iedereen open stond, ging de overwinning naar Alexandra Crown. Zij was de snelste in een barrage met 11. Crown stuurde Starlett (v. Stakkato) foutloos rond en finishte in 34,46 seconden. Hiermee was ze sneller dan Seppe Wouters die met Libelle Asborne Z (v. Lector vd Bisschop) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Wouters kon in het zadel van de 6-jarige merrie de nul behouden en stopte de chrono na 34,92 seconden. Saskia Kobe en Jolie Folie van Paemel Z (v. Jaguar van Paemel) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 34,93 seconden.

Pieter Kenis (Cloe Gp Z) en Giel Vangeebergen (Don Corleone 111Z) werden vierde en zevende.

In de rubriek voorbehouden voor CSI1* ruiters reed Louise Joassin naar de tweede plek. Zij stuurde In Love (v. Best of Opus Dei Z) foutloos rond en finishte in 34,55 seconden. Thimo Stegen (Queen van het Costersveld) en Claire Putters (Chathagua PS) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten

Vorige Een overzicht van de Grand Prix winnaars van dit weekend! Volgende Mathieu Bourdeaud'Hui: "Na mijn tweede plaats vorige week, was ik gebrand op de winst!"