Patrik Spits en de zesjarige KWPN-dochter van Janeiro bleven ruim één seconde voor op Jan van Dyck met Sancho d'O (L'Arc de Triomphe). Van Dyck en de ruin, uit de fokkerij van Herman Claessens voorkwamen dat Spits op één en twee eindigde. Spits domineerde zo het podium met ook nog een derde plaats, in het zadel van Superman EH (Emerald).

Net buiten de top drie volgde Werner Dierckx. Samen met Emir de Toxandria Z (Eldorado vd Zeshoek) bleek hij de traagst foutloze. Jens Nijs vervolledigde de top vijf met de zoon van Corico Z, Clinton Z.

Laurent Nuyens wint finale vijfjarigen

Bij de vijfjarigen sprong Laurent Nuyens naar de winst. Op de rug van AES-ruin, Ted Baker NS (Zalando van het Schaarbroek Z) won Nuyens met ruim twee seconden voorsprong op Nils Vanhees en Linguino v&v (Luigi d'Eclipse). Werner Dierckx bleek opnieuw de traagst foutloze. Ditmaal goed voor een derde plaats met Cleo de Toxandria (Corydon van T&L).

Jan Van Dyck wint finale vierjarigen

Bij de vierjarigen tekende slechts één combinatie voor een dubbele nulronde. Van Dyck loodste El Patron Z (El Barone 111 Z, fokker: Leon Hegge) zo naar de winst. Net geen zeven seconden sneller, maar met één springfout, volgde Laurent Nuyens met Ullie van 't Greesa SJ (Cello vd Bisschop Z) voor Hanne Meyvis en Chardonnay de Pastoorshoeve Z (Canturano).

Alle uitslagen