Pascale Haep was hiermee de snelste van twaalf barragekandidaten. De tweede plek kwam op naam van Oleksandr Prodan. Zijn Chacgran PS (v. Chacboy) kwam niet in de buurt van het hout en stopte de chrono na 38,25 seconden. Kilian Norris en O'Neill van't Heike (v. Hunter's Scendix) maakten de top drie compleet. De BWP-ruin liet alle balken in de lepels en klokte af in 38,76 seconden. 

De vierde plaats kwam op naam van Clement Boulanger. Hij reed Ghanati (v. Epleaser van't Heike) foutloos naar de finish in 39,28 seconden. Niels Bruynseels en Nauwiske van de Pereboom (v. Thunder vd Zuuthoeve) schreven de vijfde plaats op hun naam door in 39,38 seconden een foutloze ronde te springen. 

Andere Belgische top vijf klasseringen kwamen van Virginie Thonon (Vagabond of Piccobello Z) en Pieter Clemens (Cute Face). 

In de CSI1* Grand Prix verdedigde Chanel de Baets de Belgische eer. Ze nam zowel de tweede als de vijfde plaats mee naar huis. Voor de tweede plaats rekende ze op Luxor V (v. Zirocco Blue VDL), voor de vijfde plaats nam ze Stakkalouba (v. Stakkatol) van stal. Andere Belgische klasseringen kwamen van Bo Fievez (Napoli 4) en Bart Jay Junior Vandecasteele (Upton's Quickess).

Klik hier voor alle resultaten