Baerts schreef ook de tweede plaats op naam met zijn eigen 11-jarige Zangersheide-ruin, Casillias Z (Crowntano Z).  De volledige top drie strandde op minder dan één seconde verschil van elkaar. De top drie werd zo afgewerkt door Vanina Lombard met SF-merrie, Venus Des Bois (Jarnac).

Net buiten het podium volgde Thomas Mertens met Cesar de Leau Z (Cicero Z van Paemel), voor Bart Clarys en Quest vd Withoeve (Elvis ter Putte).

Eerder won Sam Polleunis de 1.30m nationale rubriek. Polleunis en zijn eigen gefokte, Nina P (Thunder van de Zuuthoeve) bleven nipt voor op Bert Panneels en zijn 10-jarige BWP-merrie, Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles, fokker: Tom De Craene). Frederik Cattebeke vervolledigde de top drie in het zadel van de 10-jarige BWP-ruin, Oscar vd Bisschop.

Nick Verlies hield de concurrentie achter zich in het 1.20m. Verlies en de 5-jarige Tucci van het Bildeken (Nixon van 't Meulenhof, fokker: Koen Gaublomme) bleven Dorien Theybers met Cornet 257 (Concetto) voor. Naomi Saubain en Onix vd Bisschop werkten de top drie af met de 10-jarige Onix vd Bisschop (Diamant de Semilly).

Alle resultaten