Vreys en de achtjarige dochter van Heidelberg van het Lindehof waren slechts enkele honderdsten van een seconde sneller dan Thomas Mertens en zijn zevenjarige Cesar de Leau Z (Cicero Z van Paemel). Samen met Philippe Bormans' ruin bleef Mertens nipt voor op Tim Prouvé en Quasca Artist vd Guldennagel-V (Asca Z).

Het duo werd opgevolgd door Mike van Olst die op de rug van Hyzarona (Vittorio) sneller bleek dan Michael Vreys en zijn Comment vh Lindehof-dochter, Chica Bomb van Plockroy Z.

Jan van Alken, Katrien Cools en Steffie Pellens

Eerder won Jan van Alken de 1.30m rubriek. Jan Van Alken en zijn 12-jarige BWP-merrie, Mousse Van de Start (Tonixe) bleken nipt sneller dan Mike Van Olst en Koh I Noor ODTH Z (Kannan). Ook in deze rubriek sprong Michael Vreys op het podium. De Limburger tekende met zijn Heideroosje voor de derde plaats.

In de 1.20m proef hield Steffie Pellens de concurrentie achter zich. Samen met Mentor vd Donkhoeve (Dakar VDL) sprong Pellens ruim 2 seconden onder de chrono van Jolien DEmeyer en haar eigen Kannan-merrie, Poppy Van 't Landouwehof. Kyara Ramout vervolledigde de top drie met El Paso EH Z (Emerald).

Katrien Cools won de 1.10m proef. Op de rug van LAdana vh VEnushof Z (Le Blue Diamond van 't Ruytershof) won ze van Muhannd Emaghrabi die plaatsen twee en drie op naam schreef. Emaghrabi volgde met Ifrane van 't Welthof (IDeal de la Loge) op plaats twee en met Tahitenne van 't Welthof (Lucky's Son van 't Welthof) op plaats drie.

Alle uitslagen