Tips en de achtjarige zoon van Exxon Hedonist waren net geen twee seconden sneller dan Laurence Pieters met de achtjarige Z-merrie, BAM's Girl Z. De snelste chrono kwam op naam van Geoffrey Cobbaut. De Oost-Vlaming bleek ruim één seconde sneller dan Tips. In het zadel van Lambada D (Edjaz van 't Merelsnest) plaatste hij zich, met één springfout, op de derde plaats. 

Robin Vermeir volgde in het zadel van Sabine Daems' gefokte, Diamantina Z (Diamant de Semilly). Op de vijfde plaats volgde, Emiel Duchene met de 11-jarige Noblesse Van 't Butchershof (I Am Moerhoeve's Star).

Op zaterdag hield Bernardo Alves de concurrentie achter zich in de 1.35m hoofdurbriek. In het zadel van Joris de Brabander's, Quick Flip de Muze (Mosito van het Hellehof) bleek de Braziliaan nipt sneller dan Coline Brants en de 12-jarige Diamantina Z (Deauville van T&L). Aubri Noyez vervolledigde de top drie met C'est Chique NC Z (Calluccio C).

In de 1.30m proef sprong Rik Nauta naar de winst. Nauta en de 14-jarige BWP-merrie, Kia Maria vd Potaarde (Numero Uno, fokker: Stefaan De Vos) bleven nipt voor op Sam Polleunis en zijn eigen gefokte, Nina P (Thunder van de Zuuthoeve). Op de rug van zijn vertrouwde, Toulonia (Toulon) werkte Wilm Vermeir de top drie af.

Alle uitslagen