Nuyens en de 12-jarige zoon van Zandor Z (fokker: Henri van Craen) bleven nipt voor op Jarne Francken met Dark Moon Z (Darius). Op de derde plaats strandde Nico van der Plaetsen in het zadel van de 12-jarige Emerald-zoon, My Secret of Usie. 

In een barrage met acht, slaagden vier duo's erin een dubbel foutloze finish te presteren. Ils Lenaerts volgde met Runa d'Eclipse (Casallo vd Helle) als traagst foutloze. De snelste chrono kwam op naam van Koen Verdegem en Kalvara (Calvaro). Verdegem tikte echter één balk uit de lepels, goed voor de vijfde plaats.

Op zaterdag won Jonas Van Dijck de 1.25m Kleine Tour. Van Dijck won met Sapphire Blue (Le Blue Diamond van 't Ruytershof) voor Sacha Marissen en de 12-jarige KWPN-ruin, Hercules S (Eldorado vd Zeshoek). Jeroen Verschueren vervolledigde de top drie in deze proef met Quantiana van het Beetjen (Toulon).

Vrijdag hield Nico van der Plaetsen, Jan van Dyck achter zich in de 1.25m Kleinte Tour. Van der Plaetsen won met My Secret Of Usie (Emerald) op enkele tienden van een seconde verschil. Jan van dyck volgde met Mystic River (Der Senaat 111) voor Pieter Vanhoof en Mycanta (Der Senaat 111).

In het 1.15m sprong Lieselot Boons met Borlando naar de winst. Boons en de Orlando-zoon waren ruim één seconde sneller dan Tom Stoffelen. Stoffelen volgde met Amazing Lilly Z (Aska Z) op een tweede plaats. In het zadel van Sita Blue van de Kleinheide (Le Blue Diamond van 't Ruytershof) volgde Stoffelen zichzelf op, op plaats drie.

Alle resultaten