Samen met Goedele Masschelein's Holsteiner-merrie bleef De Schoenmacker nipt voor op Lise Desomviele en de 11-jarige Nice de Muze (Gemini II). Desomviele en Danny Boelens' gefokte merrie bleven net geen seconde voor op Lore Decock en Chakille d'Amour Z (Clinton I).

Het paar werd opgevolgd door Shany Van Der Jeugt met Quando Van 't Veldeken (Dieu-Merci van T&L) op vier en Dylano Derudder met Ciwanis Z (Chellsini Z) op vijf.

Eerder hield Aline Martens de concurrentie achter zich in de 1.10m regionale proef. In het zadel van C'est Ca Van de Vlasrede (Chocoprince Z) bleef Martens ruim één seconde voor op Marie Michotte en Aliska vh Roelhof Z (Asca Z). Samen met Ben Thiry's 11-jarige merrie was Michotte nipt sneller dan Paul de Stoop en Jacques Leterme's sBs-ruin, Flamingo van de Kranenburg (Flamenco de Semilly).

In de hoogste ponyproef schreef Carolle Bael de winst op naam. Bael sprong met Quality van 't Achterhof (Principal Dream vd Deltahoeve) onder de chorno van Josephine de Brabander en Medina van de Bochten (Vedet van de Vondelhoeve). De top drie van deze rubriek werd afgewerkt door Faith Meyskens en Belle-Fleur (Pablo).

alle uitslagen