Cuypers en de zoon van Elvis ter Putte waren net geen twee seconden sneller dan Benjamin Bardyn en de negenjarige Talis van 't Merelsnest Z (Tangelo vd Zuuthoeve). Cuypers schreef ook de derde plaats op naam met zijn eigen Dominator-merrie, Domiena van 't Buxushof.

Net buiten het podium volgde Eddy Bols met Qardentoo Castanoo (Cardento). Enkel de top vijf noteerde een dubbel foutloze omloop. Pascal van Hoof strandde op plek vijf met Viona V't Boekweit Z (Vigo d'Arsouilles).

Eerder hield Antonio Marinas Soto, Raf Willemse van de 1.20m winst! De Spanjaard won met de achtjarige Qute Hero TC (Elvis ter Putte) op nipte voorsprong. Raf Willemse volgde met de negenjarige BWP-ruin, Perlando (I'M Special de Muze) voor Lars DEmeersman en Lambick Van de Vlindervallei (Elvis Ter Putte).

Op zondag schreef Kyle Cuypers ook de 1.15m proef op naam. Cuypers en de zesjarige Plot Blue-zoon, Pleasure van 't Buxushof Z verwezen Laurent Nuyens met Daddy's Day Dream P (Just Daddy P) naar de tweede plek. Op drie volgde Merel van Assche met G-Hera Z (Griseldi).

Eerder won Sharon Janssens de 1.15m rubriek met Jaloubet des Peupliers (Baloubet du Rouet). Janssens en Paulien Schepers' sBs-hengst bleven ruim twee seconden voor op Caroline van Rossum en Aramintha Flo T Z (Aganix du Seigneur Z). Nona Somers vervolledigde de top drie met BWP-merrie, Galicia d'Auvray EC.

Alle uitslagen