Nando de Miranda en zijn negenjarige merrie bleven ruim één seconde voor op Kjell Peeters met de negenjarige Verdi TN-zoon, Jumbo Van 't Zoutte. Samen met Camiel Matthijs' gefokte ruin bleef de Belg, Mans Thijssen met Knock Out voor. Enkel deze top drie wist de twee fasen foutloos af te werken.

De Belgische deelnemers waren sterk vertegenwoordigd. Dries Dokkers volgde met Pommery (Kasanova de la Pomme) voor Marie Wauters en Filou d'Isigny (Diamant de Semilly).

Wim Aegten wint 1.50m hoofdrubriek

In de 1.50m hoofdrubriek liet Wim Aegten de concurrentie achter zich. Op de rug van de negenjarige Tofino AZ (Tsar Hero) bleef Aegten ongeveer één seconde voor op Olivia Poole met Centurion from Second Life Z (Clarimo). Dries Dekkers vervolledigde in deze rubriek de top drie. Dekkers strandde op de derde plaats met Pommery (Kasanova de la Pomme).

Kjell Peeters wint 1.30m

Eerder hield Kjell Peeters met zijn Caspar-zoon, Jumbo van 't Zoutte, Kim Mestrom van de 1.30m winst. Voor eigen publiek volgde Mestrom met For Passion vd Horst Z (For Pleasure) voor Mart Sander en de achtjarige Willjam.

Alle resultaten