Cornelis en haar dochter van Balou du Rouet bleven ruim één seconde voor op Britt Martens met Emely van de Pluimert Z (Emerald van 't Ruytershof Z). Op de derde plaats volgde Patrick Jonkmans met zijn eigen gefokte Zangersheide-merrie, Andrea van het Langwater (Aganix du Seigneur).

Samen met zijn eigen merrie verwees de springruiter, landgenoot Maxime Tips met KWPN-merrie, Ozella VG (Comthago) naar de vierde plek.

Christophe Vanderhasselt wint bij zeven-en achtjarigen

Bij de zeven-en achtjarigen was er geen houden aan Christophe Vanderhasselt en de zevenjarige Zangersheide-merrie, Axxess Pur Z (Aktion Pur Z). Met een nipt verschil volgde Siebe Leemans in het zadel van de zevenjarige zoon van Aganix du Seigneur, Assie Mie Nou Z (fokker: Stal Donkers).

Vincent Lambrecht volgde met S&L Iceman (Quibery) op een derde plaats. Lambrecht bleef zijn eigen zoon, Louis Lambrecht, met Robijn van T&L  (Da Vinci DC) voor. Krismar-ruiter, Mathieu Bourdeaud'Hui vervolledigde de top vijf van deze Youngster finale. Bourdeaud'Hui plaatste zich vijfde met BWP-merrie, Romy van de Molenhoek (Nixon van 't Meulenhof).

Alle uitslagen