Luyten en de schimmel-ruin, uit eigen fokkerij bleken in deze 1.20m finale net geen 2 seconden sneller dan Marie van Miert en Hope van de Keihoeve (Winningmood vd Arenberg). Na een barrage met acht volgde Marie Maex op de derde plaats, in het zadel van Lintendra Drum vh Juxschot Z (Le Blue Diamond van 't Ruytershof).

Net buiten de top drie strandde Glenn de Laet met de 10-jarige Tamino de Laubry Z (Tangelo vd Zuuthoeve) voor Julie Strauven en Odyssee AEG (Toulon).

In de 1.10m finale hield Mees Boeren de concurrentie achter zich! Op de rug van Barolo H (Horse Gym's Balzaci) bleef Boeren net geen seconde voor op Diaz Lanslots en de sBs-ruin, Crowning (Cadence van 't Gelutt). De derde plaats kwam op naam van Phileine Stroot en Iniesta Shizzle (Spartacus).

Florence Geenen is ponykampioen!

In de hoogste pony rubriek, een 1.00m proef, sprong Florence Geenen naar de winst. Samen met Romeo Van Begeveld (Vedet van de Vondelhoeve) was Geenen ruim één seconde sneller dan Alyssa Staes en de 10-jarige pony, Roos. Fela Smits vervolledigde de top drie met onder het zadel Khennedy Khassanova.

Alle uitslagen