De 48-jarige springruiter bleef ongeveer één seconde voor op Oost-Vlaming, Eliah Pieters en zijn 10-jarige BWP-hengst, Owen van het Lindehof (Diamant de Semilly). Op de derde plaats volgde Kristof Moureau met de 14-jarige Bariton Z (Berlin).

Net buiten de top drie strandde de Oost-Vlaamse amazone, Ellen Vandeven op een vierde plaats. In het zadel van Titanne vd Rottery Z (Thunder vd Zuuthoeve) bleef de amazone, Geoffrey Cobbaut met New York (Diamant de Semilly) voor.

Eerder hield Xander van Es, Jean-Christophe de Grande van de 1.20m winst! Van Es en de 16-jarige Impuls vd Heffinck (Cooper vd Heffinck) waren nipt sneller dan De Grande met onder het zadel Natan van de Vossestaart (Numero Uno). Xander van Es zette de kers op de taart door ook de derde plaats op naam te schrijven. Van Es vervolledigde de top drie op de rug van de 11-jarige BWP-merrie, Neske van 't Nederhof (Breemeersen Crescendo).

Op zondag stonden de hoogste hindernissen 1.25m gebouwd. Jules Stevens liet geen ruimte voor de concurrentie. In het zadel van de zevenjarige Merusa vd Eijkhof (Harley VDL) bleef Stevens ruim twe seconden voor op Bernard Rodolphe die met Scape op een tweede plaats volgde en met Joli Bai op drie.

Tess Van Bauwel won de 90cm pony rubriek. Samen met de 12-jarige Q-star MLH (Quick Star Aristo) bleef de amazone Louise-Marie Colman met Rosanna voor. Axelle Goos vervolledigde de top drie in het zadel van de 10-jarige Katja.

alle uitslagen