Vincent Lambrecht hield met S&L Iceman (Quibery), Kiara LeRoy-Homann op nipte afstand. De amazone volgde met Lieven Devos' gefokte, L-Ratallion My Z (Lavallino Ter Klomp) op de tweede plaats. Vincent Lambrecht schreef ook de derde plaats op naam met Kind of Magic Z (Kannan).

Het duo verwees zo Celine de Cabooter met Kerma-C (Cornet Obolensky) naar de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Louis Lambrecht en de achtjarige BWP-ruin, Quivan v/d Wateringhoeve (Vannan).

Eerder won Gunther De Zutter de 1.30m rubriek. Op de rug van Titanne vd Rottery Z (Thunder vd Zuuthoeve) sprong  De Zutter met slechts enkele honderdsten van een seconde voorsprong naar de winst. Leslie Goethals volgde met Lone Epona-B (Heavy Metal) voor Emma Gilgemyn en Happy Lady de Winghe (Lancer II).

Op zondag won Thomas Ryckebosch de 1.10m hoofdrubriek. Ryckebosch en Red Queen P&A Z (Red Star) wonnen op ruim twee seconden verschil van Jean-Baptiste Defever en sBs-ruin, Clin d'Oeil (Wandor vd Mispelaere). Britt Viane en Ilyano van Blommerschot (Conteur) volgden op een derde plaats.

Alle uitslagen