De Maertelaere en zijn Zangersheide-merrie, uit de fokkerij van Stal Sappenleen, bleven ruim één seconde voor op Tom Camerlijnck met SF-ruin, Gaudi de Hus (Toulon). Op net geen vijf seconden verschil volgde Lily-Rose Vermeulen en Alice Des Vaux (Diamant de Semilly).

Vier combinaties slaagden erin een dubbel foutloos parcours te rijden. Juliette Lansen volgde zo buiten de top drie met Quelle Belle Van 't Zorgvliet (Nabab de Rêve) onder het zadel. Met één springfout vervolledigde Gunther de Zutter de top vijf in het zadel van Titanne vd Rottery (Thunder vd Zuuthoeve).

Eerder sprong Jonah Becu naar de winst in de 1.15m proef. Becu en de zevenjarige Vleut-merrie, Rigolade Van Hof ter Boone bleven nipt voor op Emma Gilgemyn met de zevenjarige BWP-merrie, Happy Lady de Winghe (Lancer II). De top drie werd afgewerkt door Nathan van Vynckt met onder het zadel Mayla Da Vida (Quality Time).

Op zondag won Maxine Gaelens de 1.10m Fun Tour! Gaelens schreef op zondag de hoogste rubriek op naam met Royal van 't Hooghemelrijk (Tangelo vd Zuuthoeve). Gaelens en de zevenjarige BWP-hengst bleven ruim één seconde voor op regerend kampioen van Deinze, Jonas Saey. Saey volgde met Happiness DVO Z (Hercules) voor Luca Maxine deVos en Milenca vd Barbierbeek (Elvis ter Putte).

Alle uitslagen