In de finale wist enkele Kyle Cuypers met zijn eigen gefokte Elvis ter Putte-zoon een dubbel foutloze omloop te presteren. Anouk Devos volgde met Caspar CB (Numero Uno) voor Xander van Es en Envie van de Kasteeldreef Z (Elvis ter Putte).

Kyle Cuypers wint ook de U25 1.40m eindranking! Cuypers blijft in het U25 klassement net geen 150 punten voor op Kiara Geyskens en Natan Derycke. In het 1.40m eindklassement voor junioren wint Anouk Devos met slechts één punt verschil op Xander van Es en Sofia Walravens.

Cuypers en Xander Van Es winnen 1.30m eindklassement 

De 1.30m finale werd over 2 fasen verreden. Xander van Es en Envie van de Kasteeldreef Z (Elvis Ter Putte) wonnen de finale op nipte voorsprong van Tristan Melotte en sBs-ruin, Leandro vd Watertoren (Untouchable). Julie van Hollebeke vervolledigde de top drie in de finale. Van Hollebeke plaatste zich derde met BWP-merrie, Quitana van de Oudeveldhoeve (Corydon van T&L).

In het U25 eindklassement op deze hoogte won Kyle Cuypers opnieuw. Cuypers bleef in deze ranking vier punten voor op Natan Derycke, terwijl Kyara Geyskens de derde plaats op naam schreef. Xander Van Es wint het 1.30m Junioren klassement. Van Es bleef ruim 50 punten voor op Sofia Walravens. De derde plaats van deze ranking is er voor Tristan Melotte!

Bij de Scholieren wint Karsten Van Es de eindranking voor Jitske Van den Eynde en Robin Vermeir...

Karsten en Xander Van Es regeren in 1.20m!

Karsten Van Es hield de concurrentie achter zich in de 1.20m finale. Samen met de zevenjarige Extraction vd Kattevennen Z (H&M Extra) bleef de Vlaams-Brabantse jeugdruiter voor op Jana Corens met KWPN-merrie, Kalyn Lady (Harley VDL). Pia de Neys vervolledigde de top drie in het zadel van BWP-ruin, Pelee van de Meyl (Chatman).

Karsten Van Es bleef broer Xander Van Es voor in de 1.20m eindranking. Pia De Neys vervolledigde de top drie. Xander Van Es won ook de 1.20m Junioren rnaking voor Pia De Neys en Chloë Van Staey! Karsten Van Es wint ook de 1.20m Scholieren Ranking van Mona Marie Elens en Amy Tan.

Alle uitslagen