Said hield zo McLain Ward met de 10-jarige Quimi del Maset (Quasimodo Z) achter zich!

Na terugkomst van een enkelblessure die hem buitenspel zette voor de Olympische Spelen van de zomer, is Saïd weer in topvorm. "Mijn eerste plan waren de Olympische Spelen, maar nadat ik mijn enkel brak, wilde ik echt iets nieuws doen. Ik heb de circuit in de VS gevolgd, de Major League [Show Jumping] en de shows hier in Michigan en ik zei: 'waarom niet'. Normaal gesproken zou ik deze tijd van het jaar niet Europa verlaten omdat we thuis zoveel aan de hand hebben, maar ik ben zo blij dat ik dat wel heb gedaan omdat dit ongelooflijk is en het leuk is om met deze jongens te concurreren."

"Als je Mclain en Kent hebt, moet je lat een beetje hoger liggen of je wint niets," vervolgde Saïd, momenteel in de top 70 van de wereld geklasseerd. '[Calvaro] is pas acht, en ik twijfelde zelfs of ik hem in de klasse moest rijden, maar hij sprong fantastisch. Ik ben competitief, dus ik kan niet zomaar een jump-off in gaan en accepteren dat ik een oefenronde ga doen. Ik denk dat als een paard met je samenwerkt - zoals bij de rollback naar de voorlaatste hindernis vandaag - je ze een beetje gek moet laten zijn om dat soort risico te nemen."

Op een derde plaats volgde Kent Farrington in het zadel van de 10-jarige Zangersheide-merrie, Toulayna (Toulon). Farrington en de Belgisch-gefokte merrie verwezen zo Conor Swail met de 17-jarige Count Me In (Count Grannus) naar de vierde plaats. Swail schreef ook plaats vijf op naam met onder het zadel de 11-jarige Casturano (Castelan).

uitslag