Het zal je maar overkomen, je bent met je land geselecteerd om een volledig team uit te vaardigen voor de Olympische Spelen en dan kom je één teamlid te kort. Dit overkomt momenteel de Braziliaanse eventingruiters. Carlos Paro werd in juni als derde reserve aangewezen voor de Olympische Spelen in Londen. Omdat de twee ruiters voor hem, Gustaveo en Marcelo Pagoto, geschorst werden door het FEI komt Paro nu in aanmerking, maar dat zorgt voor de nodige problemen.

Omdat Braziliaans eventingruiter Renan Guerreiro zijn paard Kenny geblesseerd raakte komt Paro in aanmerking voor het Olympisch team. Echter kan hij niet naar Greenwich Park. De ruiter, die in Groot-Brittanië woont, is immers niet geaccrediteerd. En volgens Paro zelf heeft de organisatie alvast laten weten dat er geen enkele manier is waarop hij toch nog zou kunnen deelnemen aan de Spelen. foto: TotalPoster

Waar de fout precies ligt, wordt momenteel nagekeken. De Braziliaan beweert dat hij het formulier heeft ingevuld maar dat zijn nationale federatie het niet zou teruggestuurd hebben. Hoe dit verhaal toch nog een 'happy ending' kan krijgen is momenteel onduidelijk.