De collectie van dit jaar puilt uit van Olympische verhalen en de sterren van Parijs zijn goed vertegenwoordigd. Exclusieve veulens uit Olympische merries, door Olympische hengsten en veulens nauw verwant aan Olympische performers en aan enkele van de meest gevierde paarden in de springsportgeschiedenis!

Enkele van de vele hoogtepunten zijn de volle broer van Ben Maher's Olympisch Goudmedaillewinnaar Dallas Vegas Batilly, de uiterst zeldzame broer van een van de meest besproken paarden ter wereld Ermitage Kalone, een broer en zus van de Olympische Leone Jei! Daarnaast bevat de collectie de volle broer van de Olympische hengst Emerald, een dochter van Olympisch Coriana van Klapscheut, de enige volle broer van Grandorado, een Dominator Z uit de legendarische Fit For Fun, en het allereerste veulen van Wereldkampioen DSP ALICE!

Het is uitgegroeid tot een brede collectie met 38 verschillende hengsten in alle leeftijdscategorieën en 57 verschillende, en zeer indrukwekkende, moederlijnen. Elk en elke veulen geboren in de stallen van gepassioneerde fokkers die dag in dag uit streven naar het fokken van de Olympische paarden van morgen!

Zangersheide Quality Auction 2024 belooft zo een kers op de taart te zijn!

#73: VERSAILLES D’ALICE SB Z (Vigo d’Arsouilles x Askari)

Een van de eye-catchers is Versailles d'Alice SB Z, het eerste veulen van Wereldkampioen DSP Alice, gefokt door Simone Blum!

#16: CELIBE DE NYZE Z (Comilfo Plus Z x Quadrillo )

Een uitzonderlijke volle zus van Kent Farrington's kampioenschappaard, Landon (ex. Crack de Nyze Z)

#18: D – QUEL DIAMOND ML Z (Dourkhan Hero Z x Candillo Z) 

Dit merrieveulen lijkt sprekend op Jérôme Guery's Olympische troef, Quel Homme de Hus!

ZANGERSHEIDE QUALITY AUCTION - FOALS

Veulen presentatie: Donderdag 19.09 2024 - 13.30 CET 

Start van de veiling, Vrijdag 20.09.2024: 19.30 CET

Start van de veiling, Zaterdag 21.09.2024: 19.30 CET

De Zangersheide Quality Auction 2024 collectie:  www.zangersheide.auction

Bij vragen kan je ook mailen naar auction@zangersheide.com