Zonet heeft Gregory Wathelet met de BWP-hengst Etoile M (v. Toulon) op de valreep Constant Van Paesschen en Ralphy verslagen in de Grand Prix 1m45 in de Warre. Van ongeveer 60 deelnemers raakten slechts 11 combinaties in de barrage, het parcours was voor velen technisch net iets te zwaar. Lang zag het er naar uit dat Constant Van Paesschen deze GP zou winnen met zijn snelle tijd van 34,06 seconden, maar Wathelet stak daar een stokje voor en nam de eerste plaats over nadat hij finishte in 32,76 seconden. De laatste barragecombinatie, de Italiaan Luca de Lorenzo met Ferox B, wist ook nog een erg snelle tijd neer te zetten (33,85 seconden) en nam de tweede plaats over. Zo eindigde deze Grand Prix met Constant Van Paesschen op de derde, Luca de Lorenzo op de tweede en Belgisch Kampioen Gregory Wathelet op de eerste plaats. De Duitsers Frederik Knorren en Gerrit Schepers werden vierde en vijfde. Kim Thiry greep net naast de top vijf en werd zesde met Calisto van de Windheuvel. Klik hier voor het volledige resultaat. Prijsuitreiking GP De Warre 11213