In Sevilla blijft Thibeau Spits de concours domineren. Opnieuw snelde Spits naar de overwinning in de 1.45m Longines Ranking rubriek. Ditmaal met zijn vader's (voormalige) Bellissimo Z.
QUICK RESULTS 1.  Thibeau Spits - Bellissimo Z 2. Charlotte Bettendorf - Iris van den Bisschop 3. Thibeau Spits - Juragold Bormes
Niet minder dan 15 combinaties werkten de herkansing foutloos af. Spits snelde daarbij naar een overwinning in 37,19 seconden. Samen met de 10-jarige Bamako de Muze-merrie, Bellissimo Z verwees hij zo Charlotte Bettendorf naar de tweede plaats. Het duo won ook vorige week de 1.45m Ranking rubriek. De in-België -verblijvende Luxemburgse, Charlotte Bettendorf volgde in deze proef op de tweede plaats met de Belgische merrie, Iris van den Bisschop (Kannan). Gisteren sprong het duo nog naar de vierde plaats in de hoofdrubriek. Thibeau Spits werkte zijn deelname af in stijl en nam ook de derde stek voor zijn rekening. Met onder het zadel Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) bleef hij Adelinde Hecart met Question d'Orval en Captain Geoff Curran met Hallow Berry Cruz voor. Vader Patrik Spits sprong foutloos naar de zevende stek. Hij rekende hierbij op zijn eigen gefokte Casall-merrie, Classic Touch DH.