Afgelopen weekend werd er ook regionaal een finale verreden bij het Ponycriterium. De resultaten zijn opgebouwd over meerdere ronden waarvan de punten bij elkaar werden opgeteld. Daar was er in de finale rubriek van het 1m20 winst voor Seppe Wouters die hier in het zadel van Kristal Sparkle (v. Ponyhoeve Bright Sparkle) met een totaal van 14 punten naar de winst wist te rijden. Niet alleen wist hij de eerste plaats te bezetten, maar ook de derde plaats nam hij voor zijn rekening door met Erica nog een totaal van 23 punten bij elkaar te rijden. Een mooie tweede plaats was er voor Pauline van Dyck die hier met Orchid's Azalea (v. Kanshebber) naar een totaal wist te rijden van 22 punten. Verder was er nog een vierde plaats voor Amber Frederick met Easter BB met 26 punten, gevolgd door een vijfde plaats van Aaron Tijskens die met Superbre de Laloena naar een totaal van 35 punten wist te rijden.

1m10

Niet alleen in het 1m20 was de jonge Seppe Wouters oppermachtig, maar ook in het 1m10 kon hij rekenen op de winst dankzij Cara die hier hier naar een totaal van 13 punten stuurde. Daarmee verwees hij Yoran Ons naar een tweede plaats in het zadel van L'Ementa vd Moorskeshoeve (v. Lamento III) die hier samen naar een totaal van 37 punten wisten te rijden. Een derde plaats was er nog voor Elise van den Branden met Kantjes Ember (v. Justice H.R.) die hier samen een totaal van 59 punten bij elkaar reden. In deze rubriek was er voor Seppe Wouters nog een vijfde plaats met Parlino, terwijl Nancy Campo de vierde plaats voor haar rekening nam met Jolýs Fidalgo met 62 punten.

1m

In de 1m rubriek ging de winst naar Arne de Kempeneer in het zadel van Joly's Dusty (v. Nieuwmoeds Patrick) die met een totaal van 39 punten de eerste plaats wisten te halen. Een tweede plaats was er vervolgens voor Jef Peeters met Qatar Optimus (v. Orchid's Romario II) die hier met 47 punten eindigden, gevolgd door een derde plaats van Jade Debaele met Lina van de Bochten die met 57 punten een derde plaats noteerden.

90cm

Voor Eva Wouters was er winst in de 90 cm rubriek die ze hier op naam wist te schrijven met Inneke, die ze hier naar een totaal van 36 punten wist te sturen. Daarmee verwees ze Frederik Mees met Serendipity naar een tweede plaats die hier 57 punten wist te noteren. De derde plaats ging naar Lena Doultremont met Ica die 59 punten bij elkaar reden.

80cm CD

Ook voor Luke Lisens was er winst met Caiperinha vh Gammerijhof die hier met 14 punten wisten te eindigen. Voor Laure Tijskens was er een mooie tweede plaats met Welco van Farasohof die met 34 punten eindigden, gevolgd door Xander Aerts die met Orchid's Gail naar de derde plaats reed met 42 punten.

80cm

In het 80 cm was het Zoë Verschooten met Surprice die met 10 punten de concurrentie voor wisten te blijven. Ditmaal was er voor Luka Lisens een tweede plaats in het zadel van Movin' Falcon die hier naar 14 punten reden, gevolgd door Rune Stevens en Otje SS vd Delthoeve die met 34 punten op de derde plaats eindigden. 70cm Tot slot was er in de 70cm rubriek een overwinning voor Laure Tijskens met haar Elle de L'Huitrelle die hier met 8 punten wisten te winnen. Een tweede plaats met eveneens 8 punten was er voor Hebe de Maeyer en Prumes, gevolgd door een derde plaats voor Eva Wouters met Darlino in 14 punten.