Het team van Sentower Park heet haar ruiters deze week welkom tijdens de eerste week van de Easter Tour en vraagt zich af of iedereen een goede reis heeft gehad richting het Belgische Opglabbeek. Het team houdt jullie dan ook graag op de hoogte van de diverse bijzonderheden deze week.

  1. Sinds afgelopen week hebben we nu 121 permanente stallen in gebruik. Een aantal van jullie zullen dus het geluk hebben dat zij hun paard hier kunnen stallen. Helaas passen niet alle paarden in het vaste stallen complex. Bij een volgend bezoek kan er een mail worden gestuurd om de stallen te reserveren.
  2. De ruiters die zullen verblijven voor de tweede week willen wij verzoeken om hun inschrijvingen dubbel te controleren met de federatie. Vanwege de grote opkomst willen wij kunnen verzekeren dat alle ingeschreven paarden van start kunnen gaan.
  3. Het restaurant naast de hoofd arena zal dagelijks geopend zijn van 12.00 tot 22.00 uur. Onze kok S&B welkomt u tijdens het weekend.
  4. Zaterdagavond wordt er een grote barbecue georganiseerd op het terras bij de bar. Voor slechts €25,- sluit je je aan bij deze 'all you can eat' bbq.
  5. Daarnaast staat de zaterdagavond in het teken van PARTY night: DJ Luuk voorziet u deze avond van een echte disco-party. 
  6. Het programma en alle live resultaten kunnen worden gevolgd via online.equipe.com of via hun app.
  7. Wil je weten wat Sentower Park allemaal te bieden heeft? Download dan de Myshowadvisor app.
  8. De volgende CSI2* + 1* + YH zal worden verreden van 10 tot 12 mei. Save the date!
  Het team wenst alle deelmemers succes.