Gisteren werden de Provinciale Kampioenschappen gereden van LRV West –Vlaanderen, dit mooie Tornooi werd ingericht door de ponyclub van Izegem , op de terreinen langs de Muizelstraat in Sint – Elooiswinkel, de weergoden waren ons gunstig en er werden mooie parcoursen  gebouwd door de Heer Rik Deraedt  .
We hadden terug heel wat Provinciale  kampioenen  gisteren , we geven daarbij kort de reeksen Beginnelingen ook eens door  :
in SB  werd dit Bouts Jef met Peanut  uit Anzegem , eveneens voor stijl, in AB  Werd het  Bouts Laura- Marie  uit Anzegem met Floor  eveneens voor stijl , bij de BB werd Julie Vanhollebeke uit PC  Zonnebeke  met Floreander de winnaar , eveneens voor stijl maar dan met pony Vicky , bij de CB werd Vandendriessche Louise uit PC Torhout met Guyane de winnaar  terwijl voor stijl Baptist Pettilion  met de eerste plaats ging  lopen , en bij de reeks CL  was het Auke Dupont uit de PC Izegem die de snelste was in barrage met de pony Jade , de stijlwinnaar hier werd Alexy Callewaert  uit de PC Ardooie met Email .  Bij de DB was het  Amelie Maes uit PC Ardooie die het goud won met de pony Meike .
Verder in de hogere reeksen kregen we volgende uitslagen :
De reeks BL  werd gewonnen door Noppe Edouard PC Ardooie met Eleander voor Stijl was Marthe Moors PC Oeselgem met Gipsy van de meidoorn de beste !!
DL werd gewonnen door Andres Vlaeminck PC Lo Reninge met Kaproen, op 2 zagen we Begeyn Sjouk pc Oedelem met de pony Lowie en op 3 Gyssels Jana pc Torhout met de pony Ringo van de Sysloberg . de top 5 werd vervolgd door Schellens Arthur PC Torhout met Cisko, en Pettilion Bapatist Izegem met Irco .
Voor Stijl in DL werd de winnaar Baptist Pettilion pc Izegem met Irco voor Sjouk Begeyn PC Oedelem en Lowie en op 3 Buyse Julliette PC Izegem met Ilonka !
De reeks CM werd gewonnen door Hendryks Emma PC Wervik die met een foutloze ronde haar Pony Luna van d’oude oven naar de overwinning loodste , en ook de 1ste plaats in stijl ging naar Emma !
Voor de hoogste  reeks DM gingen we met 6 ruiters naar een spannende barrage, daar werd de winnaar Morlion Pepijn PC Lo Reninge met zijn pony Corenzo na een foutloze barrage en snelle tijd , op 2 zagen we Noppe An-sophie PC Ardooie met Clark die deed het ook foutloos en op 3 Hendryks Emma PC Wervik met de pony Igor die het eveneens foutloos deed in de barrage , verder zagen we op 4 Schellens Arthur PC Torhout met Zita en op 5 Daenekint Kyara PC Oedelem met Jeremy en op 6 Hendryks Emma PC Wervik met Frankinos Toffee Boy .
Met het stijlrijden in DM was het dan weer Emma Hendryks PC Wervik die met haar pony Igor met goud ging lopen , op 2 zagen we Pepijn  Morlion PC Lo reninge  met Corenzo en Baptist Pettilion PC Izegem & Hadgar .
Verder werden er ook nog kampioenschappen gereden in dressuur :
CL2 werd de winnaar Deloof Marlies PC Torhout  met pony Jasmine.
DL1 werd de winnaar Pettilion Baptist PC Izegem met Irco  voor van Massenhove Ellen PC Torhout & Poulabrandy Queen en op 3 Blomme Ann-sophie PC Torhout met Hera ,
DL2 werd gewonnen door Descheemaeker Ruben  PC Izegem met Katinka voor Gyssels Jana PC Torhout en Noisette .