Zeggen dat de 12-jarige Paris Vandousselaere een goede dag heeft, is waarschijnlijk een understatement. Nadat de jonge amazone eerder vandaag de 1m15 rubriek op haar naam wist te schrijven, won ze daarnet ook de CSI1* Grand Prix. Deze Grand Prix werd over een hoogte van 1m25 gesprongen. Tien combinaties wisten de nul te houden in de eerste ronde en kwamen terug voor de allesbeslissende barrage. In die barrage ging het hard tegen hard en verschillende combinaties gingen in de fout. Paris Vandousselaere kwam echter nooit in de problemen en wist met Golden Penny C (v. Calvaro) een foutloze ronde te springen in 36,03 seconden. De tweede plaats ging naar Gilles Faveere. Ook hij kwam niet in de buurt van het hout met zijn 7-jarige Zangersheide ruin Adagio F Z (v. Arko III) en finishte in 37,32 seconden. De Franse amazone Anne Marie Pingard nam met Spicey d'Bonneville (v. Baloubet du Rouet) de derde plaats voor haar rekening. Zij noteerde een mooie nulronde achter haar naam in een tijd van 37,41 seconden. De rest van de top vijf kleurde ook volledig in de Belgische driekleur. Celine De Cabooter, die meestal deelneemt aan eventingwedstrijden, eindigde op de vierde plaats met Laguna Van't Maeshof (v. Toulon). Cedric Desimpel en Mr. Pialot Z (v. Mr. Blue) eindigden op de vijfde plaats.