Deze exclusieve eigendom strekt zich uit over ca. 2,1ha en omvat een charmante villa, ruime stallen en uitgestrekte weides. De bijna volledig gelijkvloerse woning verwelkomt u met een royale inkomhal voorzien van een gastentoilet en vestiaire, die naadloos overgaat in de open leefruimte met een stijlvolle keuken en een gezellige zithoek. 

De masterbedroom, bereikbaar vanuit de inkomhal, beschikt over een aansluitende dressing en een vernieuwde badkamer met zowel een ligbad als een doucheruimte. Daarnaast biedt de woning nog twee (kinder)slaapkamers, een praktische linnenkamer en een ruime inpandige garage. Via een vaste buitentrap bereikt u de eerste verdieping, momenteel ingericht als bureauruimte, maar veelzijdig in gebruik.

Buiten vindt u een moderne paardenstal met zes (+1) boxen, een wasplaats, een zadelkamer en extra opslagruimte. De weides liggen deels direct naast de villa en deels op ongeveer 150 meter afstand, wat zorgt voor een harmonieuze leefomgeving voor zowel mens als dier.

Deze eigendom is een ware droom voor wie op zoek is naar een leven in harmonie met de natuur, zonder in te boeten aan luxe en comfort. De vermelde prijs is een minimale richtprijs, waarbij kandidaat-kopers uitgenodigd worden een hoger bod uit te brengen. Biedingen die voldoen aan de gestelde voorwaarden worden ter goedkeuring voorgelegd aan de verkoper, die het definitieve bod zal selecteren.

Beleef het ultieme wooncomfort in dit groene paradijs en laat u verleiden door de charme van Bonheiden.

Meer informatie of het pand ontdekken? Neem dan contact op met Hippique.Immo